مطالبی که در این نوشته بررسی میکنیم
مشاوره مالیاتی حضوری
با توجه پیچیدگی قوانین مالیاتی و فعالیتهای اقتصادی، مشاوره مالیاتی برای هر کسب وکار بسیار ضروری است.
به همین منظور، برای مدیران کسب و کارها مشاوره های مختلف مالیاتی، فراهم گردیده تا به طور مستقیم ما را در جریان مشکلات خود قرار دهند و از تجربیات کارشناسان امور مالیاتی ما به صورت مشاوره مالیاتی حضوری بهره مند شوند.
مشاوره مالیاتی حضوری به سه روش زیر قابل انجام است:
- فقط مشاوره مالیاتی حضوری به شخص در حل مساله مالیاتی.
- مشاوره مالیاتی حضوری به همراه با تحریر لایحه مالیاتی مناسب پرونده مالیاتی.
- پذیرش وکالت مالیاتی شخص توسط مشاور مالیاتی از صفر تا صد پرونده مالیاتی و شرکت در هیات های مختلف مالیاتی.
این روش معمولا هزینه بیشتری نسبت به مشاوره مالیاتی تلفنی، برای افراد در پی خواهد داشت. اما قطعا برای حل پروندههای سنگین و مسائل پیچیده بهترین راهحل خواهد بود. با استفاده از این روش، می توان از ضرر مالی قابلتوجه جلوگیری نمود.
۱- مشاوره مالیاتی حضوری موردی
در این روش زمانی که کارفرما به صورت موردی با مساله و مشکل مالیاتی مواجه می شود، و نیاز به مشاوره مالیاتی حضوری در خصوص آن موضوع دارد، می تواند از مشاور مالیاتی کمک گرفته و با تجزیه و تحلیل پرونده مالیاتی کارفرما و عملکرد ممیز امور مالیاتی اقدام به پیداکردن نقاط آسیب پذیر پرونده نموده و بعد از بررسی عملیاتی اوراق مالیاتی و وضعیت پرونده ، اقدام به مشاوره مالیاتی موردی در مورد همان مساله می نمایند.
این روش خود به سه قسمت تقسیم می شود:
- فقط مشاوره مالیاتی حضوری به شخص در حل مساله مالیاتی.
- مشاوره مالیاتی حضوری به همراه با تحریر لایحه مالیاتی مناسب پرونده مالیاتی.
- پذیرش وکالت مالیاتی شخص توسط مشاور مالیاتی از صفر تا صد پرونده مالیاتی، شرکت در هیات های مختلف مالیاتی.
۲- مشاوره مالیاتی حضوری مستمر
موضوع بسیار مهم که در بسیاری از جلسات مشاوره مالیاتی و حتی تماس ها ی تلفنی مطرح می گردد، عدم آگاهی اشخاص از نحوه اجرای تکالیف مالیاتی است، که باید در زمان مشخص تعیین شده از سوی سازمان امور مالیاتی توسط مدیران ارائه شود.
در این روش کارفرما به جهت پیشگیری از بوجود آمدن مشکلات مالیاتی از قبیل
- انجام تکالیف مالیاتی.
- آگاهی از معافیت ها و بخشودگی های کسب و کار خود.
- جلوگیری از بوجود آمدن جرایم سنگین مالیاتی.اقدام به استفاده از مشاوران مالیاتی می نماید.
درعرصه مالی و مدیریتی استفاده از مشاور مالی و مالیاتی با سابقه و مطمئن لازم و ضروری است، و با استفاده از مشاوره مالیاتی مستمر، مدیران می توانند برای تعیین شیوه و مسیر مالی و مالیاتی کسب و کار خود را کمک بگیرند.
استفاده از توصیه های یک وکیل و مشاور مالیاتی که با داشتن آگاهی از قوانین و مقررات و بخشنامه ها ی به روز می تواند سبب بهینه سازی روند مالی (ثبت اسناد حسابداری بر مبنای استانداردها ، تهیه و تنظیم گزارشات مالی و همچنین تهیه وتنظیم اظهارنامه مالیاتی) گردد.
گروه مالیاتی مالیات یار با استقرار سیستم مالی و مالیاتی مناسب، کارمدی ومشاوره های مستمر به مدیریت شما کمک می نماید.
۳- مشاوره مالیاتی حضوری وکالت مالیاتی
در این روش می تواند هم بصورت :
الف: مشاوره مالیاتی و وکالت مالیاتی موردی باشد.
ب: مشاوره مالیاتی و وکالت مالیاتی مستمرباشد.
ج: مشاوره مالیاتی وکالت مالیاتی بصورت صفر تا صد حل پرونده و دعاوی مالیاتی.
در هر دو صورت بالا موارد زیر رسیدگی می شود:
- شناسایی مشکل مالیاتی.
- تنظیم لوایح مالیاتی مناسب.
- پیگیری جرایم مالیاتی.
- راهنمائی مدیران در خصوص چگونگی شکایت و اعتراض نسبت به مالیات متعلقه.
- ارائه مشاوره مالیاتی به کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی منجمله صاحبان مشاغل به جهت استفاده از راهکارهای قانونی به منظور کاهش مالیات مورد مطالبه.
کارفرمایان قبل از شروع کسب و کارهای خود می بایست فرایند های مالی بجهت اینکه بدانند کسب و کارشان مشمول چه نوع مالیاتی می شود.
نحوه رسیدگی مالیاتی شان به چه نحوی انجام می شود، بخشودگیها و جرائم مالیاتیشان کدامند؟
مشاوره مالیاتی در چه زمینه هایی می باشد؟
استفاده از خدمات مشاوره مالی و مالیاتی برای تمامی اشخاص امری لازم و ضروری است. مشاوره مالیاتی تخصصی از ضروریات هر کسب و کار است که در موارد زیر می باشد:
- مشاور مالیات بر درآمد مشاغل ( گروه ۱-۲-۳)
- مشاور مالیات بر درآمد شرکتها – اشخاص حقوقی
- مشاور مالیات بر واردات و صادرات
- مشاور مالیات بر درآمد کسب و کارهای مجازی
- مشاور مالیات بر درآمد املاک
- مشاور مالیات بر ارث
- مشاور مالیاتی- مالیات بر حقوق
- مشاور مالیاتی انحلال شرکت ها
- مشاور مالیاتی معافیت های و بخشودگی های مالیاتی.
- مشاور مالیاتی اعزام نیروی متخصص مالی و مالیاتی با سوابق مفید در صورت نیاز
- وکالت امور مالیاتی و مراجعه به و پیگیری اعتراض های مالیاتی و رسیدگی به پرونده های مالیاتی.
- مشاور مالیاتی مشاوره تخصصی در جهت انعقاد قراردادها از لحاظ مالیاتی.
- مشاور مالی و مالیاتی- استقرار سیستم مالی شرکتها و مشاغل تازه تاسیس (تشکیل پرونده مالیاتی- اخذ کد اقتصادی- تشکیل پرونده و مشاوره مالیات ارزش افزوده– تمدید گواهی ارزش افزوده- ارائه صورتهای مالی اساسی- ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده- ارائه اظهارنامه مالیات بر حقوق- ارائه اظهارنامه مالیات بر عملکرد شرکتها و مشاغل- تشکیل پرونده بیمه تامین اجتماعی و دفاعیات آنها- تحریر دفاتر قانونی و…
نداشتن آگاهی کافی در زمینه قوانین مالیاتی، تشکیل پرونده های مالیاتی و معافیت های مالیاتی باعث میشود کسب و کار شما دچار جرائم مالیاتی سنگین شوند،
نکته: برخی مسائل در گذشته به عنوان جرم مالیاتی نبوده ، اما در حال حاضر جرم محسوب شود. بنابراین نیاز است که شرکتها و مدیران مختلف هم آگاهی خود را در این خصوص بالا برده و هم از تجربه افراد دیگر استفاده نمایند.
اشخاص (حقیقی- حقوقی) می توانند با هماهنگی قبلی درخواست جلسه حضوری نمایند تا بتوانند از مشاوره مالیاتی حضوری استفاده نموده و مسائل و مشکلات مالی و مالیاتی خود را مطرح نمایند.
پیشنهاد می کنیم جهت سروسامان دادن به اوضاع مالی و مالیاتی و حتی کسب اطلاعات از قوانین و بخشنامه های مالیاتی، می توانید با شماره مستقیم ۰۹۱۲۴۹۲۴۲۷۷ مشاوره مالیاتی رایگان تماس حاصل فرمایید.
لازم به ذکر است شرکتهایی که قرارداد پشتیبانی مستمر دارند خدمات مشاوره مالیاتی رایگان دریافت می کنند.
خدمات اصلی مالیات یار
یکی از خدمات اصلی موسسه مالیات یار مشاوره به مدیر انواع کسب و کارها و استقرار سیستم مالی و مشاوره مالی برای مدیران کسب و کارها می باشد.
بسیاری از سرمایه گذاران که مایل هستند خودشان کسب و کار خود را راه اندازی کنند با هر مبلغ سرمایه می توانند با مشاورین این موسسه مالیات یار تماس گرفته و با یک برنامه دقیق نه تنها ریسک سرمایه گذاری خود راکاهش داده و همچنین اطلاعات دقیقی از بازار هدف مورد نظرشان به دست آورند.
گروه مالیاتی مالیات یار با داشتن تجربه کافی در زمینه تحلیل فرایندها و نیز پیاده سازی سیستم های مالی و مالیاتی می تواند یاریگر شما باشد و این مشاورین مالیاتی می توانند بهترین انتخاب ممکن را در خصوص سیستم های مالی ومالیاتی ومعیارهای اصلی مورد نظر مدیریت برای انتخاب نرم افزار مناسب هر کسب و کار عبارتند از: اعتبار سیستم مالی ، توان پشتیبانی سیستم مالی، سادگی در کاربری، رعایت استاندارد های حسابداری ، متناسب با بودجه و توان خرید مشتری و… .
یکی از اهداف مالیات یار، ارائه مشاوره مالی و مالیاتی به سرمایه گذاران است.
مسلما سرمایه گذاری بدون برنامه ریزی و تعیین اهداف، ریسک بسیار بزرگی است و اگر شخص یا سازمانی بدون درنظر گرفتن شرایط هر کسب و کار اقدام به انجام فعالیت خود نماید احتمال موفقیتش کم می شود.
به همین خاطر مشاوره مالی و مالیاتی برای رسیدن به موفقیت بسیار ضروری است،تا سرمایه گذار فرد به خطر نیفتد.
موسسه مالیات یار با بهره گیری از متخصصان مالیات به کلیه اشخاص در تنظیم لوایح مالیاتی و حضور در مراجع حل متخصص می باشند.